LASERGAMEN

VOOR DE NELSON MANDELASCHOOL

PROJECT

Stichting Teel Yooba Nederland verzorgt jaarlijks 100 studiebeurzen voor kinderen, die anders op straat zouden komen te staan. Voor 25 euro krijgt een kind:
– Een jaar schoolgeld
– Studieboeken
– Iedere dag een warme maaltijd
Het geld wordt opgehaald in Nederland en gaat rechtstreeks naar de kinderen in Burkina Faso. Er wordt samengewerkt met onder andere de stichting Teel Yooba Burkina Faso en de Nelson Mandela school.
Van September 2022 tot September 2023 is Stichting Teel Yooba het project van 2e3ewereldprojecten van de gemeente Zwartewaterland. 

PROGRAMMA

Op paasmaandag (10 april 2023), Koningsdag (27 april 2023), Bevrijdingsdag (5 mei 2023), Hemelvaartsdag (18 mei 2023), de dag na Hemelvaartsdag (19 mei 2023) en pinkstermaandag (29 mei 2023) organiseren we lasergamen bij De geschilde aardappel.
Het is een gezellige middag met muziek, houtvuur, een inleidend verhaal, paard knuffelen en lasergamen. Het is voor stoere vaders en dochters, ruige moeders en zonen, vriendengroepen, bedrijfs- of sportteams en families. Ontzettend leuk om te doen en het geld gaat allemaal naar Afrika.
Ervaring van van de voorgaande lasergame-middag. Kate Plomp (deelneemster 8 jaar): “Het was de leukste dag van mijn leven”. Martijn Jansen (buurtsportcoach Zwartewaterland): “Dit zijn leuke, gevarieerde middagen voor jong en oud. Zelfs in de regen was het genieten“.

DEELNEMEN

Wil je deelnemen? Dan kun je tickets kopen via www.ikbenaanwezig.nl of langskomen bij De geschilde aardappel. Mocht je de tickets kado willen doen, dan krijg je ze gedrukt in een mooie Afrika-kadoverpakking.
We hanteren minimaal 20 en maximaal 40 deelnemers per middag. Bij meer aanmeldingen organiseren we meer middagen. Kinderen vanaf 8 jaar mogen alleen komen.
Bedrijfs- of sportteams en grote families graag in overleg. Voor deze groepen zijn ook alternatieven voor het lasergamen mogelijk.
De kosten zijn 20, 30 of 40 euro per persoon. Afhankelijk van wat je zelf wilt betalen. 

SPONSOREN

Bedrijven kunnen sponsor worden. Voor 50 euro mag u een reclamebord plaatsen tijdens de lasergame dagen op de locatie. Hiernaast wordt u ook genoemd in de reclameberichten. “Wordt mede gesponsord door … . Ook de opbrengst hiervan gaat direct naar de kinderen van de Nelson Mandelaschool in Burkina Faso.
Ook kunt u kiezen om bijvoorbeeld patat of fruit op de dagen te sponsoren of een product of dienst in te brengen. 

Winkelmandje