Vanaf zaterdag 4 november tot en met zaterdag 2 maart organiseren we Vegan Nights. Naast de gewone kaart is er een vegan gerecht te koop. Je kunt bijvoorbeeld Vegan loaded fries verwachten of gevulde portobello’s met een salade met appeldressing of vegan kebab en loempia’s. De gerechten worden om en om bedacht en gemaakt door Senne en Jojanneke. En af en toe verzorgen Kim en Jacco een avond. De gerechten worden op woensdag op deze pagina, op onze social media en in het restaurant aangekondigd. Wil je dit op zaterdag afhalen of bij ons komen eten, dan ontvangen we graag een mailtje voor vrijdagavond 20:00. De gerechten kosten 15.00 euro. Ze zijn te combineren met onze andere gerechten van de kaart, zoals een (fruit)salade, patat, een knoflook-olijfoliebroodje of mais op een stokje. Dit er apart bij bestellen.
Gerecht aanstaande zaterdag
17 FEBRUARI
VEGAN BROODJE GYROS
Patat met vegan mayonaise en een groot pitabroodje met gyros, tomaat, ui, komkommer en vegan knoflooksaus.
Deze zijn al geweest
10 FEBRUARI
VEGA SHASLICK
Drie stokjes met gegrilde paprika, ui en vega gehaktballetjes met een shaslicksaus met veel groente.
KIP SATE
Drie stokjes met vegan kip en huisgemaakte satesaus, een normale patat en een salade met een dressing van kurkuma (heel gezond) en sinaasappel.
VEGAN BROODJE GYROS
Patat met vegan mayonaise en een groot pitabroodje met gyros, tomaat, ui, komkommer en vegan knoflooksaus.
VEGAN LOADED FRIES
Jacco’s heerlijke patat overladen met onder andere sla, tomaat, komkommer, banaan, zongedroogde tomaat, macademia nootjes, greek white, knoflook en Portugese olijfolie en pesto.
WORTEL GEMBER SOEP
Wortel gember soep met sinaasappel en Portugese peper. Vegan broodjes met verschillende tapanades, onder andere huisgemaakte pesto, humus en plantaardige kruidenboter.
PURE BAKBANAAN – AFRIKAANSE STIJL
Afrikaans gebakken banaan met cashewnootjes. Salade van babyspinazie, wortel, koriander (apart verpakt) en gegrilde ananas. Huisgemaakte pindasaus met limoen.
HAITI GROENTEN
Groente uit de tajine. Onder andere boontjes, bloemkool, ui, wortel en knapperige stukjes van de vegetarische slager. Langzaam gegaard in olie en kruiden uit Haïti met saffraan. Geserveerd met brood, olijfolie en knoflook of patat (graag aangeven wat je keuze is).
PORTO EGG PLANTS
Portobello’s met een vulling van aubergine, cherrytomaat, prei, zongedroogde tomaat, knoflook, peterselie, Provençaalse kruiden en greek white in Portugese olijfolie.
STOOFPOTJE
Net zo bereid als klassiek stoofvlees, maar dan vegan. En net zo lekker! Dit gerecht wordt geserveerd met patat en een kleine frisse salade.
BOHEMIAN BURGER BITES
Twee kleine hamburgers van onder andere kikkererwten, haver, knoflook, komijn, uit en courgette. Op kleine zachte broodjes met sla, tomaat, avocado en verschillende huisgemaakte vegan mayonaises.
VEGGIE VULKAAN AARDAPPELEN
Een gepofte aardappel met een vulling van onder andere vegan tzatziki, falafel en vega feta. En een gevulde zoete aardappel met een Mexicaanse vulling van onder andere avocado, mais, jalapeño, chilibonen en een sriracha limoen drizzle.
HAPPY WINTER
Gestoofde groenteschotel met pompoen, champions, cashewnoot, komkommer, rode ui, cherrietomaat, knoflook, groene pesto, olijfolie en chili.
NEAR THE STOVE
Gestoofde groenteschotel met pompoen, champions, komkommer, knoflook en olijfolie.
Vega catering
VEGA OF VEGAN CATERING VERZORGEN WE OOK
Vraag naar de mogelijkheden.
Op de foto vegetarische borrelhapjes voor een klein alternatief festival. Kleine patat met verschillende mayonaises, falafelballetjes met tzatziki en stokbroodjes met Portugese olijfolie, kazen, avocado, pesto, pijnboompitten, chilikruiden en candysuiker.