FEESTJES EN TEAMBUILDING

BELEEF – GENIET – ERVAAR 

Wilt u een feest, een uitje of een teambuilding organiseren? Vanuit ons bedrijf zijn er veel mogelijkheden. U kunt gebruik maken van de zaal, het buitenterras en de prachtige omgeving. Wij verzorgen de dag van kop tot staart. Van het welkomsdrankje tot het afscheid, de gasten zullen zich welkom voelen. Er zijn tal van activiteiten mogelijk. In onderstaande blokken zijn enkele genoemd en we gaan graag met jullie in gesprek om het perfecte op maat programma te maken.


De Vollenhoofse bol

FEESTJE

Een kinderfeestje, familie-uitje of ander feest met karakter? Doe dat in de oeroude sfeer van gezelligheid van De geschilde aardappel. Wij verzorgen jullie dag met heerlijk eten en drinken. We kunnen activiteiten voor jullie verzorgen. Lasergamen, pony rijden, een speurtocht door de Wieden, een prachtige fietstocht, … .
Natuurgebied De Wieden ligt vlak naast de deur. Ongeveer drie kilometer van De geschilde aardappel sta je midden tussen de meren. Een van de leukste dingen in deze omgeving is dan ook varen. Wij kunnen tochten op bijvoorbeeld een punter of een Vollenhoofse bol verzorgen. Ook is het leuk om de gasten te laten parkeren in het dorp. Na een kleine wandeling door het historische centrum worden de gasten met de rondvaartboot naar De geschilde aardappel gebracht.
Kortom geef jullie wensen aan. Wij denken graag mee en staan open voor zowel normale als alternatieve ideeën!

TEAMBUILDING

Aan je team werken in rust en ruimte? Wij verzorgen activiteiten zoals bijvoorbeeld houtvuurtjes stoken, bruggen bouwen en workshops met honden of paarden. We hebben tal van mogelijkheden en kunnen het hele programma of een blok in jullie eigen programma verzorgen. De activiteiten zijn duurzaam en natuurlijk. Ouderwets in het modernste jasje. De alternatieve sfeer draagt bij aan stilte, diep nadenken en gezelligheid. In combinatie met lekker eten, denken wij dat jullie als team hier vaak aan terug denken.

Lijkt dit iets voor jullie? Wij denken graag mee en gaan graag in gesprek over jullie specifieke wensen.