VERGADEREN

RUST – RUIMTE – PLEZIER

De oude balken en de pelletkachel zorgen voor een ontspannen, gezellige sfeer in de zaal op de eerste verdieping van de boerderij. De ruimte is geschikt voor feestjes en als inspirerende trainings- en vergaderlocatie. Aan de ene kant kijk je uit over het natuurgebied de Wieden en aan de andere kant over het Meppelerdiep. Wij verzorgen koffie en thee met iets lekkers erbij, lunch en diner, borrelhapjes en drankjes, wat je maar nodig hebt voor je gezelschap. De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen.

Vergadertools

·         Wi-fi
·         Groot scherm
·         Flip over, stiften, geeltjes

 

Activiteiten

Tijdens je feestje, een pittige vergadering of een intensieve training is het fijn om er ook even uit te gaan. Samen actief bezig zijn in de prachtige omgeving inspireert, geeft nieuwe energie en plezier. Je kunt wandelend, fietsend of vanaf een boot Zwartsluis en het natuurgebied De Wieden bekijken. Wij zijn gastheer van De Wieden en adviseren je graag over de mooiste routes en onvergetelijke activiteiten.

Contact

Wil je meer informatie over de zaal, de arrangementen of maatwerk, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Winkelmandje